Qui hi ha darrere La Bombeta?

Un equip multidisciplinar de persones que, pel seu bagatge formatiu i experiencial, combina diferents tècniques provinents de la facilitació de grups i del coaching sistèmic, de la ciència política i de la sociologia.

Neus Ramis Seguí

Facilitadora. Directora de projectes i fundadora de La Bombeta

Neus Ramis Seguí, Directora i
Fundadora de La
Bombeta, acompanya 
processos grupals,
d’organitzacions o equips des
de l’any 2014. 

Neus Ramis Seguí, és Facilitadora per l’escola
de Facilitació
sistèmica. Cursant la
formació en teràpia
sistèmica a l’escola
David Minyana. Doctora en Ciències Polítiques (Universitat Autònoma de Barcelona), màster en Ciències Polítiques (Universitat de Montreal) i licenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració (Universitat Pompeu Fabra). Ha estat facilitadora i coordinadora de l’Assemblea Ciutadana pel Clima de Mallorca (2022-2023) i facilitant projectes de participació ciutadana en el Govern Balear (direcció general de participació i voluntariat), en el Consell Insular de Mallorca (direcció insular de participació ciutadana), en el Consell Insular de Menorca (direcció general de participació ciutadana) i a municipis com Palma, Calvià, Artà, Inca, Porreres, Pollença, Marratxí, Sencelles, Felanitx, Manacor i Llucmajor, entre d’altres.
  

Carme Reynés

Treballadora social i dinamitzadora

Carme Reynés és treballadora Social, especialitzada en dinamització de grups i projectes comunitaris i de caire municipal. Amb una llarga trajectòria dins el món de la cooperació i l’associacionisme, col·laborant en la creació, lideratge i seguiment de projectes comunitaris.

 

Carme Reynés, diplomada en Treball Social (Universitat de les Illes Balears), Màster en Psicopatologia i Salut (UNED), Postgrau en Acció Humanitària (UOC). Ha estat treballant en projectes de dinamització juvenil impulsant la creació d’espais joves, elaborant diagnòstics comunitaris participatius i impulsant la creació del Consell de joventut de Manacor i el Consell d’Infants de l’Ajuntament de Palma i de Porreres. Ha treballat i treballa coordinant diferents serveis de l’Ajuntament de Palma de l’àrea d’educació i de participació ciutadana.

Coloma  Serra

Experta en comunicació i facilitadora

Coloma Serra és experta en marketing i comunicació en entorns d’emprenedoria tecnològica i innovació digital. La seva expertesa és fer comprensible allò inintel·ligible, fer visible l’invisible i crear percepcions que romanin.  Amb més de 10 anys d’experiència, ha treballat per empreses tecnològiques internacionals com el Mobile World Congress (liderant la comunicació del programa d’emprenedoria, 4 Years From Now) o Rakuten TV, així com també ha desenvolupat tasques com a Tècnic d’Innovació Digital per l’Ajuntament de Barcelona.  

Coloma Serra, llicenciada en Periodisme, Ciències Polítiques i de l’Administració i amb un Màster en gestió de marketing, també ha treballat en mitjans de comunicació (IB3 i Última Hora, entre d’altres) i en agències de publicitat com Havas Media. 

  

Baltasar Ramis

Investigador, treballador social i dinamitzador

Baltasar Ramis, investigador, treballador social expert en l’àmbit de la intervenció comunitària i la participació ciutadana. Ha engegat experiències de desenvolupament comunitari pioneres a les Illes Balears a través de metodologies com la d’Aprenentatge Servei i les Ciutats Educadores. Ha dinamitzat associacions de joves, activitats d’àmbit socioeducatiu i Consells d’Infants com el de Binissalem o el e Porreres. 

Baltasar Ramis, Graduat en Treball Social, ha aconseguit el Premi Extraordinari que atorga la UIB al millor expedient acadèmic de la seva promoció (2012-2015). Ha Cursat el Màster d’Intervenció Socioeducativa amb Menors i Família (MISO) i el Màster de Formació de Professorat (MFP). Ha obtingut el primer premi del I Tast de Màster emmarcat en la IV Setmana d’Estudis de Postgrau. Ha estat tècnic de ciutat educadora a l’Ajuntament de Binissalem i ha format part del XIII Congrés de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores (RECE) a Lleida l’any 2017. Entre les seves publicacions acadèmiques es troben l’Estudi d’àmbit comunitari de Binissalem Ciutat Educadora (2018)  i l’article de l’Anuari de l’Educació de les Illes Balears 2018.

Posat en contacte amb nosaltres, estarem encantades d'escoltar-te