Facilitem espais per fomentar el treball col·laboratiu i la cocreació de propostes a partir de la intel·ligència col·lectiva, incloent-hi totes les veus.

El que ens diferencia a La Bombeta és la nostra manera de treballar.

Volem que es tingui una experiència directa que faciliti la comprensió del que es porta, usant quatre llenguates:

  • el verbal, per expressar en paraules, per nombrar.

  • el corporal, per sentir a través del cos el que ens passa.

  • l’espacial, percebent a on ens ubicam i com. 

  • el visual,  que serveix per expressar un món intern.

El nostre propòsit

El nostre propòsit es que les organitzacions, grups o equips així com les persones que els lideren, tant de l’àmbit públic com privat, caminin cap a una millor eficiència i cohesió interna, tot fomentant entorns que afavoreixin un clima amable, que doni la benvinuda a la diversitat i que cuidi a las persones.

 

L’èxit no es tracta només de la feina que fas, sinó de les persones que inspiren, el treball en equip i les relacions que construeixes.” – Sheryl Sandberg

Àrees de treball

INTERVENCIÓ EN EQUIPS, GRUPS, ORGANITZACIONS

Per obtenir eines i estratègies que acompanyin el teu equip cap al compliment dels objectius, amb un lideratge més conscient i efectiu, una organització que permet satisfacció de totes les persones que l’integren i una millor connexió amb el propòsit .

FACILITACIÓ D’ESPAIS I PROCESSOS

També podem intervenir puntualment per a la facilitació d’espais amb intencionalitat distinta com: espais de gestió emocional, espais d’indagació col·lectiva, espais de presa de decisions, espais de resolució de conflictes, espais de connexió i cohesió…

FORMACIÓ I CAPACITACIÓ

Oferim formació i capacitació sobre lideratge i gestió d’equips a on treballem la cohesió, la cura de les persones, la comunicació no violenta, l’adaptabilitat en el canvi…

Com treballem

Treballem amb compromís, tenint cura de les persones i del que emergeix. Plantegem metodologies adaptades i fetes a mida per cada context i equip/organització de manera que puguin ser capaces de resoldre els reptes que cal afrontar de la manera més sostenible possible.

 

Comptem amb una comunitat de pràctica i feedback formada per persones i entitats d’arreu de la Península amb qui compartim bones pràctiques. 

Descobreix els nostres últims projectes

Veure tots els projectes >