Que fem amb el poder?

Tipologia
Reflexió
Data
2023

💎 Què fem amb el poder? 💎

👀 Ens interessa la diversitat que existeix en l’ésser humà a gestionar el poder: perquè creieu que es donen situacions complexes en què les prenem com un aprenentatge, donant el millor de si i altres, ens empetitim i ens tornem gairebé invisibles? quins condicionants entren en joc?

Jo mateixa he estat en ambdues situacions. 🤸‍♀️

🙆‍♀️ En moments reptadors, on en el meu entorn era l’única dona, de fora, parlant un altre idioma, sense tanta experiència ni coneixements sobre la matèria que es parlava…i allí he superat la por d’intervenir en públic, a rebre mirades de persones amb molt bagage, a comentar alguna cosa que pensava sense el terror d’equivocar-me…

🙋‍♀️ No obstant això, en una altra circumstancia s’ha donat alguna situació amb una amiga, en un entorn pròxim, familiar, més segur…i allí m’he vist com em feia petita (literal), com “això” em tocava una fibra sensible, fins i tot em costava nomenar les meves necessitats o establir límits a la situació… ❤️

Quan acompanyo a persones en el seu procés de lideratge o d’ocupar el seu rol/espai dins d’un equip, he observat aquesta diversitat.

Què condiciona la connexió amb el teu poder?