4ta edició del Consell d'Infants de Porreres

Disseny, impuls i dinamització de l'òrgan de participació política infantil de Porreres, que garanteix el dret de l’infant a ser escoltat i tingut en compte en la vida social i comunitària del seu entorn proper.
2Tipus
Consell d’infants
Lloc
Porreres
Data
2022
Administració municipal
El 2022 és el quart any que dinamitzem aquest espai de participació infantil permanent. Treballem amb el curs de 5è de les dues escoles del municipi, per així intentar implicar el màxim de nins possible a la reflexió i elaboració de propostes entorn a la temàtica de l’any, que sempre ve proposada per la Batlessa de Porreres, Francisca Mora.
Els anys precedents es va treballar en la reducció de la petjada ecològica i en els aprenentatges que havia comportat el confinament durant el COVID.
Aquest any, la temàtica ens fa especial il·lusió: es tracta de valorar el poble a nivell urbanístic des de la mirada de l’infant per descobrir els punts o zones d’hostilitat, que no són acollidores per a ells (no tenen arbres, ni sombra, hi ha massa ciment, cotxes, etc) i les zones que sí són agradables. Entre tots els infants, es treballarà per visualitzar un poble més amable i còmode, accessible per a totes i tots, especialment pels vinanats, que despunti unes pinzellades sobre com hauria de ser el futur de Porreres d’aquí a 10 anys. Els nostres consellers i conselleres seran qui representaran a les distintes veus de la classe i qui es posaran mans a l’obra per complir l’objectiu d’aquest any.